unnamed (5).jpg

en PLEIN AIR 

Montes de Málaga, Andalucía 

FINCA SERRATO  

 20 - 25  AUGUSTUS 2021  

IMG_8299.JPG
Schermafbeelding 2021-04-27 om 20.43.41.
IMG_8299.JPG

FINCA SERRATO   &  ANOUK BIJSTERBOSCH  PRESENTEREN:

 WORKSHOP LANDSCHAP SCHILDEREN IN OLIEVERF

DATA : 20 t/m 25 AUGUSTUS 2021

LOCATIE : Finca Serrato, Montes de Málaga, Andalucía

DEELNEMERS : Minimaal 6 - maximaal 10​

PRIJS : € 1000  -  € 1245 

Inclusief:

✔   4 dagen schilderinstructie, demo's en feedback

✔   5 overnachtingen in een gedeeld of privé appartement 

✔   culinair ontbijt, lunches, diners (inclusief drank tijdens de maaltijden)

✔  vervoer dagtrip

✔   transfer van en naar het vliegveld van Málaga

✔   een yogales

✔   zwembad

✔   wifi

✔   gebruik schildersezel

IMG_8299.JPG

DE WORKSHOP

Onze locatie biedt schitterende views, letterlijk vanuit elke hoek! We zullen dus elke dag nieuwe uitzichten schilderen. Denk aan zonsopkomsten en -ondergangen, de olijfboomgaard, vergezichten met bergen en het uitzicht op witte Spaanse huisjes. Naast veel schilderdemo's ontvangt elke cursist individuele instructie en advies op basis van haar of zijn schilderervaring.

We behandelen het snel kiezen van een sterke compositie, het analyseren van de lichtsituatie, het vereenvoudigen van toon en het mixen van kleur om de atmosfeer in je werk zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De lessen worden gegeven in het Nederlands, Engels en Spaans.

Geniet van het adembenemende uitzicht op de bergen of schuif aan voor een goed glas Spaanse wijn en heerlijke maaltijd op het terras. 

FINCA SERRATO

 

De workshop gaat plaatsvinden bij de authentieke B&B met appartementen en zwembad in de bergen bij Málaga, Andalusië. Finca Serrato is een cortijo/lagar in Andalusië van meer dan 200 jaar oud. De finca is omringd door olijf-, amandel- en vijgenbomen, cactussen, wilde bloemen en kruiden. Het was vroeger een boerderij en olijfperserij, maar in de afgelopen jaren gerenoveerd, maar de oorspronkelijke geschiedenis zie je nog steeds goed terug in de monumenten die samen Finca Serrato vormen. De accommodaties hebben een authentieke Spaanse bouwstijl en comfortabele, warme interieurs en bieden prachtig uitzicht op de tuin en omliggende bergen.

UNIEKE FOOD EXPERIENCES

Alle maaltijden zijn tijdens je verblijf inbegrepen! Verwacht sowieso een bord vol geuren, kleuren en smaken met mediterrane invloeden. De producten die Sander selecteert zijn kakelvers, lokaal geproduceerd en seizoensgebonden. Sander heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen als meester in de vegetarische keuken, maar door zijn Frans georiënteerde opleiding weet hij net zo goed raad met duurzaam geproduceerd vlees uit de regio en vers gevangen vis uit de Middellandse Zee. Hij neemt je graag mee op een culinaire reis door de Spaanse regio. Geef ons je dieetwensen door en wij zorgen ervoor dat je in de watten wordt gelegd!

IMG_4979 2.jpg
IMG_0224_edited.jpg
IMG_4979 2.jpg

OVER ANOUK

 

De workshop wordt gegeven door Anouk Bijsterbosch. Anouk (1987 Warnsveld, Nederland) is een klassiek geschoolde schilder die de afgelopen tien jaar de werken van de meesters van de Renaissance en - Russisch - Impressionisme heeft bestudeerd. Ze volgde opleidingen op academies in Groningen, Madrid en in Florence. Begin 2020 richtte ze 'De Florence Studio' in Apeldoorn op. Hier werkt en geeft ze les in oude meestertechnieken. Naast gastdocent is ze sinds dit jaar Brand Ambassador voor Royal Talens. Anouk spreekt vloeiend Engels, Nederlands, Duits, Spaans en Italiaans. 

WAT IS INCLUSIEF?

4 dagen schilderinstructie, demo's en feedback - 5 overnachtingen in een gedeeld of privé appartement  - culinair ontbijt; lunches; diners (inclusief drank tijdens de maaltijden) - transfer van en naar het vliegveld van Málaga - vervoer dagtrip -  yogales - zwembad - wifi - gebruik schildersezel - 21% BTW.

Niet inbegrepen zijn vliegtickets, schildermaterialen en drankjes buiten de maaltijden om.

PRIJZEN

€ 1000,- voor een gedeelde accommodatie

€ 1245,- voor een privé accommodatie

NIET DEELNEMENDE REISPARTNERS: €500

Boek je een privéslaapkamer dan ben je van harte welkom om een reisgenoot mee te nemen die niet aan de workshop deelneemt.

De kosten van €500 voor niet-deelnemende partners zijn inclusief: 5 overnachtingen culinair ontbijt; lunches; diners (inclusief drank tijdens de maaltijden), - transfer van en naar het vliegveld van Málaga - yogales - vervoer dagtrip - zwembad - wifi - 21% BTW

MATERIALENLIJST

Bij inschrijving ontvang je een materiaallijst met basisbenodigdheden voor de workshop. De schildersmaterialen zijn van ook tevoren te bestellen tegen een speciale prijs. 

BOEKINGSINFORMATIE

De policy mbt corona is als volgt:

 

·        Bij een oranje en geel reisadvies wordt het afgeraden om te reizen, maar is het niet verboden.  Finca Serrato kan aan haar verantwoordelijkheden als vakantieverblijf voldoen en daarom gelden in dit geval de reguliere voorwaarden (zie hieronder);

·         Bij een rood reisadvies of lockdown in het land of de regio van herkomst en/of aankomst is reizen onmogelijk of verboden. In deze gevallen gelden er speciale voorwaarden. Je mag je vakantie kosteloos verplaatsen naar een periode in dezelfde prijsklasse. Als je je vakantie verplaatst van laagseizoen naar hoogseizoen betaal je het prijsverschil. Als je je vakantie verplaatst van hoogseizoen naar laagseizoen betalen wij je het verschil terug. Let erop dat schoolvakanties wisselen per jaar en daarmee ook ons laag- en hoogseizoen.

Algemene voorwaarden mbt annulering:
 

In het geval van annulering gelden de volgende regels: 
- bij annulering van 42 dagen of meer voor de dag van aankomst: volledige terugbetaling;
- bij annulering tussen 41 en 28 dagen: aanbetaling (30%) wordt ingehouden;
- bij annulering tussen de 27 en 14 dagen: 50% van het totale bedrag wordt ingehouden;
- bij annulering tussen de 13 dagen en 48 uur voor de dag en het tijdstip van aankomst: 75% wordt ingehouden;
- bij annulering binnen 48 uur: 100% wordt ingehouden.

INSCHRIJVEN

Als je je wil inschrijven voor de workshop of als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via anoukbijsterbosch@gmail.com of via het contactformulier.