ma 06 jun.

|

Paleis het Loo

Vergezicht in aquarel bij Paleis Het Loo

En plein air sessie in de prachtige paleistuin van Paleis het Loo!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Vergezicht in aquarel bij Paleis Het Loo

Tijd en locatie

06 jun. 14:00 – 16:30

Paleis het Loo, koninklijk park

Over het evenement

KAARTVERKOOP GAAT VIA ROYAL TALENS: 

Ook dit jaar hebben we Anouk weer uitgenodigd om haar liefde om 'plein air'/ buiten te werken met jullie te delen. Tijdens de workshop geeft ze je de juiste handvaten en tips om naar al het moois om je heen met een kunstenaarsoog te kijken met aquarel. Maar om bovenal aan het werk te gaan met vergezichten: hoe vang je de lijnen, en werk je met  perspectief? We werken bij droog weer vanaf het dak van de collonades wat garant staat voor een imposant uitzicht over de tuinen en het paleis.

LET OP:

Deze workshop is in- en exclusief entree tot de Tuinen van Paleis Het Loo te reserveren. Wanneer je zonder entree reserveert, vergeet dan niet zelf je toegang tot Paleis Het Loo te regelen ook wanneer je museumjaarkaart hebt!

Deze workshop wordt gegeven tijdens het Mary's markt weekend bij Paleis Het Loo. Wilt u ook het Paleis zelf bezoeken, dan dient u daarvoor een tijdslot te reserveren. Kijk hier voor meer informatie over entree tot het Paleis.

We versturen een aantal dagen van tevoren uitgebreide informatie over de workshop, locatie etc. Let op: de workshop wordt buiten gegeven. Houd hier met de kledingkeuze rekening mee.

Deel dit evenement